Voor gedupeerde verhuurders

Op drugspand.nl kunt u als gedupeerde verhuurder snel en efficiënt terecht voor gerichte hulp en gespecialiseerd advies wanneer uw vastgoed ineens een drugspand blijkt te zijn.

Landelijk treft dit zo'n 100 verhuurders per week en in ieder geval afzonderlijk moet de verhuurder zelf maar zien niet vermorzeld te raken tussen de raderen van politie, energieleverancier en gemeente. Uit ervaring weten we wat er na een politie-inval nog meer aan problemen in het verschiet ligt, we helpen u er graag doorheen.

Mail of bel gerust wanneer uw vastgoed ineens een drugspand blijkt te zijn, we kunnen u zeker helpen. Het aanmelden is geheel gratis en vrijblijvend, uw privacy is in alle gevallen gewaarborgd. Wij nemen binnen 4 uur (tijdens kantoortijden) contact met u op, daarna beslist u of u ons in wilt schakelen.


Ontruiming

Het ontruimen van een drugspand gaat nooit zachtzinnig. Bij een XTC lab blijven chemicaliën en bergen troep achter. Bij een wietplantage worden de hennepplanten gerooid, lampen, apparatuur en mogelijk bewijsmateriaal worden afgevoerd. Wat overblijft is een totale ravage. De elektriciteit is afgesloten, het is dus donker. Het stinkt, overal ligt aarde, kabels, troep en vaten chemicaliën. De deuren en mogelijk rolluiken zijn geforceerd en onbruikbaar. Regelmatig zijn de ruimten door de huurder voorzien van valluiken, boobytraps en andere trucs om concurrenten en de politie dwars te zitten. Zomaar betreden van het pand is onverstandig. Bovendien is de bouwkundige staat van uw pand vaak ingrijpend aangetast. Het opruimen en afvoeren van de forse hoeveelheid troep, de vele tientallen kubieke meters potgrond van de wietkwekerij, chemicaliën en andere spullen is werk voor specialisten. Met deze gespecialiseerde bedrijven hebben wij prijsafspraken zodat u snel geholpen wordt voor de beste prijs. Bel of mail ons gerust voor een vakkundig bedrijf bij u in de buurt.


Voordeeltarief

Zijn er wellicht omstandigheden waardoor u buiten onze dienstverlening behoefte heeft aan een advocaat? Neem dan ook contact op. Met de bij ons netwerk aangesloten advocaten hebben wij speciale prijsafspraken zodat u gespecialiseerde rechtsbijstand krijgt tegen de laagste tarieven.

Dit gaat het snelst met een mail naar info@drugspand.nl Wilt u liever telefonisch contact dan kan dat vanzelfsprekend ook, mail in dat geval uw nummer en we nemen direct contact met u op.
Mail gerust, we kunnen u zeker helpen. Het aanmelden is geheel gratis en vrijblijvend.

Contact

Dit gaat het snelst met een mail naar info@drugspand.nl Wilt u liever telefonisch contact dan kan dat vanzelfsprekend ook, mail in dat geval uw nummer en we nemen direct contact met u op.

Mail gerust wanneer uw vastgoed ineens een drugspand blijkt te zijn, we kunnen u zeker helpen. Het aanmelden is geheel gratis en vrijblijvend. Wij nemen binnen 4 uur (tijdens kantoortijden) contact met u op, daarna beslist u of u ons in wilt schakelen.

Achtergrond

Regelmatig halen drugspanden het nieuws, vooral artikelen over het oprollen door de politie en het sluiten van het pand door de burgemeester. De focus van het Openbaar Ministerie lijkt van gericht opsporen en vervolgen verplaatst te zijn naar de ontmoediging van vastgoed-verhuurders. Onder het mom van Openbare Orde en Veiligheid hebben burgemeesters de bevoegdheid drugspanden als wietkwekerijen en XTC-labs zonder tussenkomst van de rechter te sluiten. Tegen een dergelijke sluiting is geen beroep mogelijk, het signaal wordt afgegeven dat ieder pand willens en wetens verhuurd zou zijn voor drugsproductie. De verhuurder is hiermee zonder proces en bij voorbaat publiekelijk veroordeeld. Dit gaat telkens gepaard met veel media-aandacht, alsof dit een effectieve wijze is die nieuwe criminele huurders zou doen afschrikken.

Een sluiting raakt alleen de verhuurder, de hurende drugsproducent is allang weg. Het is daarmee een afstraffing waarbij de toch al gedupeerde verhuurder naar willekeur vaak maandenlang niet over zijn eigen vastgoed mag beschikken. De totale schade loopt door huurderving nog eens extra op.

Op drugspand.nl kunt u als gedupeerde verhuurder snel en efficiënt terecht voor gerichte hulp en gespecialiseerd advies. Door domme pech werd uw vastgoed een drugspand, samen maken we er weer snel een verhuurbaar pand van.